Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Speler van het jaar seizoen 2021 – 2022: Mathijs Desmet

Na de overwinning tegen Decospan Menen was er opnieuw reden om te feesten voor Mathijs Desmet want hij werd door de supporters van Knack Volley Roeselare uitgeroepen tot ‘Speler van het jaar’.

Foto Jo Naert

Hiermee treedt hij in het rijtje van illustere voorgangers als Matthijs Verhanneman, Pieter Coolman, Hendrik Tuerlinckx, Stijn Dejonckheere om maar deze te noemen uit de meest recente geschiedenis.

Deze verkiezing kende meerdere primeurs. De nieuwe supportersclub ‘The Blue Wall’ stond voor het eerst in voor de organisatie, het papieren stemformulier werd vervangen door een electronische stemprocedure en voor de overhandiging van de trofee wees een onschuldige kinderhand een gelukkige supporter aan.Het lot Lobke Vervaele gunstig gezind. Zij mocht de trofee aan de zichtbaar tevreden Mathijs Desmet overhandigen en hield er bovendien een gesigneerd truitje aan over naast heel wat mooie foto’s met Mathijs, Stijn D’Hulst en Matthijs Verhanneman die het podium vervolledigden en de mensen van ‘The Blue Wall’.

Mathijs wilde ook nog graag volgende reactie kwijt: “Beste supporters, het is voor mij werkelijk een grote eer door jullie verkozen te zijn als ‘Speler van het jaar’. Ik dank iedereen die voor mij gestemd heeft maar ben ook enorm dankbaar voor iedereen die er toe bijgedragen heeft dat ik sta waar ik momenteel sta. Het is altijd mijn ambitie geweest bij te dragen tot de successen van Knack Volley Roeselare en ik zal er dan in de komende wedstrijden nog alles aan doen om een nieuwe titel voor ons samen binnen te halen. One Team, One Family. Groeten van Mathijs.

Foto Jo Naert

 

 

DeePee 03/05/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.