Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Seppe, Simon, Steven, Stijn, Dennis, Pieter, Matthijs en de Volleyproms

De verkiezing van een speler uit ons team tot Speler van het Jaar kunnen we vanzelfsprekend niet onbesproken laten op deze website. Alvast een dikke proficiat Seppe met het voor de tweede keer behalen van deze individuele bekroning. En in onze gedachten zingen we allen samen ‘Ti ti ti ti Seppe Rotty’ op de muziek van Thor.

Als titel voor dit stuk konden we de weg inslaan van de gespecialiseerde pers waarvan we hieronder de links verzameld hebben:

https://www.hln.be/meer-sport/seppe-rotty-roeselare-voor-de-tweede-keer-volleyballer-van-het-jaar~aaa5a3c4d/ 

Seppe Rotty (Knack Roeselare) is Speler van het Jaar

https://sporza.be/nl/2024/04/15/seppe-rotty-en-manon-stragier-volleybalspeler-en-speelster-van-het-jaar~1713208522165/ 

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20240415_97465816 

Het eerste artikel, van de hand van Bruno Verdood, bevat ook de meer gedetailleerde behaalde scores van de kandidaten in de diverse categorieën. Bovendien haalt de auteur zijn kritische pen boven wanneer het ondermeer gaat over de verkiezing van Coach van het Jaar, zowel bij de dames als de heren. Niet geheel onterecht als je het ons vraagt. We laten dit netelige onderwerp echter aan eenieders persoonlijke beoordeling over.

Maar we kozen dus bewust voor een andere invalshoek bij het bepalen van onze titel. Het valt immers op dat binnen de Top 10 van de spelers er zomaar eventjes zes Knack-spelers prijken. Met ook nog de tweede plaats van onze coach Steven Vanmedegael blijkt eens temeer dat, zonder iets kapot te willen relativeren of het plezier te vergallen, titels en bekers enkel in ploegverband behaald worden.

Proficiat aan alle laureaten maar evenzeer proficiat aan Simon, Steven, Stijn, Dennis, Pieter en Matthijs voor alweer een mooi resultaat en we duimen ervoor dat, na de Supercup en de Beker, het beste nog moet komen!

DeePee 16/04/2024

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.