Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Reken je niet rijk door het vel van the fat lady te verkopen voordat ze zingt.

Akkoord, deze vreselijke titel zal nooit een literaire prijs winnen maar bevat wel drie waarschuwingen. Het is immers het geliefde spelletje van zowel pers, supporters als management om aan het rekenen te slaan wanneer…en als….of als….kortom alle mogelijke en soms onmogelijke scenario’s worden bekeken en verrekend.

Maar daar hebben de manschappen van Steven Vanmedegael en Fulvio Bertini niets aan in dit stadium van de competitie. De aanpak van beide coaches kan ongetwijfeld zijn het voorbije duel grondig te analyseren, met een microweegschaal de gezondheid en paraatheid van de spelers te monitoren en de komende wedstrijd mentaal af te zonderen als een alleenstaand gegeven, losgekoppeld van rangschikking en gevolgen van het resultaat.

Bij Greenyard Maaseik verheugen ze zich, terecht, over de terugkeer van Ferre Reggers die wel eens de plaats van Lazar Cirovic zou kunnen innemen als receptie-hoek. En met een beetje hulp van hierboven zien ze het niet onmogelijk om te komen winnen op Goede Vrijdag.

Dat Knack Volley zaterdagavond door het spreekwoordelijke oog van de naald gekropen is moest Steven Vanmedegael ruiterlijk toegeven. De situatie deed ons denken aan de comics van Popeye waar Olijfje steeds in een hachelijke situatie terecht kwam, al dan niet belaagd door Brutus, en The Sailorman uit zijn broekzak een blik spinazie tevoorschijn toverde, dit in één geut naar binnen goot en de tegenstand met enkele rake meppen knock-out sloeg. Gelukkig had Knack Volley zijn eigen Popye. We zijn benieuwd of er door de wereldomstandigheden geen bevoorradingsproblemen zijn van het groene krachtvoer?

We kunnen enkel instemmend de openingszin in de voorbeschouwing van onze tegenstander beamen: “Als er in volleybal één zekerheid is, dan is het wel dat niets zeker is”. En dus heb je er niets aan je rijk te rekenen, het vel van de beer te verkopen vooraleer die geschoten is want it ain’t over till the fat lady sings.

DeePee 13/04/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.