Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Vlucht LH 2287 naar München

Maandagmorgen, stipt om 9.15u, stond chauffeur Ivan (who else?) van Coach Partners ruim op tijd klaar aan de Tomabelhal. De voltallige achttienkoppige delegatie, spelersgroep en technische staf, werd voor het opstappen aan een covid-sneltest onderworpen. Iedereen negatief, wat dus héél positief was. Enkel team scouter Ann Van Landeghem ontbrak wegens werkomstandigheden op de afspraak, zij komt dinsdagavond het team vervoegen in Friedrichshafen. Er volgde een vlotte busrit, zonder politieacties, richting Brussels Airport waar men mooi op tijd in de vertrekhal aankwam. De uitgebreide check-in verliep heel vlot dankzij het vele werk achter de schermen dat Evelien van de Knack Volley Office de voorbije dagen had verricht op het vlak van de noodzakelijke ‘Einreisedokumente’. Na de verplichte douane controle kon iedereen, rustig ontspannend, genieten van de heerlijke, gezonde lunch-bowls van Tallore uit de Westlaan in Roeselare.

Vlucht LH 2287 van 13:05, zoals altijd perfect geboekt door Penta Reizen, vertrok stipt op tijd richting München. Ietsje méér dan een uur later werd er al geland op Flughafen München Franz Josef Strauss, zo’n 28 kilometer ten noordoosten van de stad München. Deze luchthaven is één van de twee hubs (een luchthaven waar men overstapt op andere vluchten) van Lufthansa, de tweede grootste van Duitsland, na die van Frankfurt. Blijkbaar wat te vroeg want het was wat zoeken naar de spelersbus. Maar na een telefoontje werd dit probleem heel snel opgelost.

Na het avondmaal in het spelershotel volgde er nog wat huiswerk voor de spelersgroep: individuele video. Morgen wordt er kennis gemaakt met de ‘nieuwe’ sporthal in Neu-Ulm. Met Arno Van de Velde als gids mag dit geen enkel probleem zijn.

GG & eejo 29/11/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.