Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Proba merx facile emptorem reperit: Knack Volley Roeselare rekent zeker nog twee seizoenen op Pieter Coolman

Goede wijn behoeft geen krans en dus is Knack Volley Roeselare, na de contractverlenging van Stijn D’Hulst, in zijn nopjes met de contractverlenging van nog één van zijn steunpilaren, Pieter Coolman.

Na drie mooie campagnes bij Volley Team Menen maakte Pieter Coolman in het seizoen 2012-2013 de overstap naar Knack Volley Roeselare. Het werd een schot in de roos want meteen werd de dubbel, titel en beker, behaald. Inmiddels prijken op zijn palmares reeds zes landstitels, zeven bekers en vier Supercups, dit in tien seizoenen bij Knack Volley Roeselare.

Zijn vaste stek bij de starting six wordt nooit in vraag gesteld. Zijn droge humor kan je soms op een verkeerd been zetten, maar vergis je niet want wanneer het op volleyballen aankomt is hij de ernst zelve. Tierlantijntjes en veel franjes hoef je van hem niet te verwachten, knallen die bal is zijn boodschap.

Met een tweejarige contractverlenging, tot en met het seizoen 2023-2024, steekt hij iconen als Ivan Contreras en Denis Van Calster (beiden 10 seizoenen) voorbij en zit, op het einde van zijn nieuwe contract, Hendrik Tuerlinckx op de hielen (13 seizoenen). Walter Engelen (14 seizoenen) en absolute koploper Matthijs Verhanneman (straks 15 seizoenen) blijven nog even buiten schot.

Met Pieter Coolman op de middenpositie investeert Knack Volley Roeselare ook de komende jaren verder in het op toerental houden van de beruchte Knack Volley-machine.

DeePee 25/04/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.