Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Prestigieuze uitnodiging voor Knack Volley Roeselare

Terwijl in Slovenië en Polen de wereldkampioenschappen volley volop aan de gang zijn met reeds enkele beklijvende sets (Brazilië – Cuba 31-33, Argentinië – Iran 34-32, Italië – Canada 39-37, Duitsland – Kameroen 30-28, Frankrijk – Slovenië 34-32) viel er, vanuit het volleybalgekke Polen, een prestigieuze uitnodiging in de brievenbus van ons Knack Volley Office.

Hierdoor vertrekt de ploeg op donderdag 22 september vanuit Charleroi om op zaterdag 24 september om 18.00u  te duelleren tegen Jastrzebski Wegiel (met nog steeds Eemi Tervaportti, Benjamin Tonuitti, Trévor Clévenot, Stephan Boyer en andere kleppers). De volgende dag bekampt Knack Volley Roeselare om 15.00u die andere topper Skra Belchatow van coach Joel Banks en spelers als Mateusz Beniek, Filippo Lanza, Dick Kooy, Aleksandar Atanasijević en ook de ex-Aalstspeler Jakub Rybicki.

Deze twee wedstrijden worden rechtsreeks uitgezonden door de Poolse zender TVP. Wie beschikt over een sattelietantenne kan dus deze twee wedstrijden wellicht live volgen.

Van de gelegenheid werd ook gebruikt gemaakt om, los van dit tornooi, nog een wedstrijd te spelen tegen het eveneens Poolse Cuprum Lubin op vrijdag 23 september om 16.00u.

Het overzicht van de oefenwedstrijden werd aangepast.

DeePee 29/08/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.