Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Kalender Play-Offs

De reguliere volleybalcompetitie werd afgelopen zondag afgewerkt met de uitgestelde wedstrijd Knack Volley Roeselare tegen Lindemans Aalst. Door de overwinning van Knack Volley Roeselare eindigt Roeselare als winnaar van de Reguliere competitie, kwalificeert BDO Haasrode Leuven zich voor PO1 naast Greenyard Maaseik en Decospan Menen. Lindemans Aalst zal dit jaar ontbreken in de PO 1 en werd op de laatste speeldag naar PO2 verwezen. Zo is de speelkalender voor PO1 en PO2 gekend.

Dankzij de steun van de Nationale Loterij en een nauwe samenwerking tussen de Volley Liga, de federatie en competitiesponsor Euromillions, kunnen supporters de PO1 wedstrijden volgen op TV via hun favoriete provider. Ook de finales worden integraal uitgezonden. De wedstrijden zijn te zien op
Proximus TV, Telenet Play Sports, Sporza livestream en VOO.

De wedstrijden van PO2 worden gelivestreamd op het YouTube kanaal en de Facebookpagina van de Euromillions Volley League.

- 16/02/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.