Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Pakt Knack Volley Roeselare op zaterdag 8 oktober zijn tiende supercup?

Zaterdag laatstleden werd de oefenwedstrijd tegen Cambrai Volley gewonnen met 3-1 (25-19, 25-21, 25-17 en 20-25). De opnieuw meer dan honderd toeschouwers zagen er voor het eerst de pas gearriveerde Pablo ‘Kuka’ Kukartsev aan het werk. En het zag er meer dan veelbelovend uit. Meer verklappen we niet, kom dat zien, kom dat zien! Steven Vanmedegael deed ook een beroep op Stijn D’Hulst, Rune Fasteland, Maicon Leite, Seppe Rotty, Simon Plaskie en uiteraard Dennis Deroey. In set vier werden Stijn, Pablo en Simon langs de kant gehaald voor Sander, Michiel en Märt. Nu volgt een Pools drieluik.

Maar we adviseerden onze supporters reeds zaterdag 8 oktober in de agenda vrij te houden en nu pas kunnen we officieel aankondigen dat op die datum gestreden wordt voor de supercup tussen de Landskampioen en de Bekerwinnaar. Met andere bewoordingen een duel tussen Knack Volley Roeselare en Caruur Gent.

Bovendien kunnen we er met veel plezier bij vertellen dat deze organisatie van Volley Belgium doorgaat in onze eigen Tomabelhal. Meer informatie, over ondermeer de toegang, volgt later nog.

DeePee 20/09/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.