Jeugdnieuws, Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Paasontbijt op 17 april t.v.v. Knack Volley Jeugd

Na twee jaar paaseieren zoeken in onze eigen bubbel is het eindelijk tijd om deze langorige hoogdag terug samen te vieren.

En hoe kunnen we dit beter doen dan met een lekker, gezellig en gevarieerd ontbijt met een glaasje bubbels.

Superblij dat we dit terug mogen en kunnen organiseren rekenen we dan ook op jullie massale opkomst.

Uiteraard doen we dit niet voor niets.

Naast de pannenkoeken- en paaseierenverkoop is dit het derde initiatief dat wordt georganiseerd ten voordele van onze Knack Jeugdwerking.

Als we onze jeugdspelers de kans willen blijven geven om zich verder te ontwikkelen en door te groeien naar de top van het Belgisch volleybal is het noodzakelijk te blijven investeren in een degelijke opleiding. Om de financiering van deze opleiding en omkadering rond te krijgen zijn deze initiatieven een heel grote steun.

 

Jullie worden dus vriendelijk uitgenodigd om op paaszondag 17 april samen met ons te komen ontbijten in de VIP-Lounge van Tomabelhal. (ingang aan de achterzijde van de Tomabelhal). Het is meteen ook de ideale gelegenheid om (jeugd)spelers, ouders en Knack vrienden elkaar te laten ontmoeten en bij te praten in een gezellige sfeer met een glaasje bubbels en een lekker ontbijt.

 

Voor de prijs van 15€ per volwassene en 9€ per kind jonger dan 12 jaar wordt jullie een gevarieerd ontbijt aangeboden waarmee jullie rechtstreeks de Knack Volley jeugdwerking een extra duwtje in de rug geeft.

Inschrijven kan door over te schrijven op het nr BE78 9501 6163 6586 van Knack Jeugd met vermelding van ‘naam + Paasontbijt + X volw + X kind’ en dit uiterlijk tot 10 april.

Tamara Denys & Wouter Denoulet namens Knack Volley Jeugdwerking

21/03/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.