Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Overlijden Mathi Raedschelders, ere-voorzitter Greenyard Maaseik

Beste Chris en familie, vrienden, leden en supporters van Volleybalclub Maaseik.
Wij zijn nog steeds aan het bekomen van de schok bij het vernemen van het droevige nieuws. Het overlijden van je man, je vader, jullie vriend en ere-voorzitter heeft ons zeer diep getroffen.
Heel vele keren zaten we broederlijk naast elkaar op de tribune, hetzij in Roeselare, hetzij in Maaseik. Keihard aan het supporteren voor “ onze “ club. Sportief, gedreven, maar correct ten opzichte van elkaar. Naast het veld konden we samen met onze vrouwen genieten van de vele mooie dingen in het leven. Ik hoor het je nog zeggen: “ er is zo veel moois in de wereld naast het volleybal .”
Wij bieden jullie dan ook ons gemeend medeleven en onze innige deelneming aan. Heel veel sterkte in deze moeilijke periode.

Daniël en Greet

 

Onze innige deelneming aan de familie Raedschelders en de Greenyard Maaseik-familie. Met het heengaan van ere-voorzitter Mathi Raedschelders verliest het volleybal niet alleen het iconische boegbeeld van Greenyard Maaseik, maar tevens zonder meer hét boegbeeld van het Belgisch volleybal.

Het Belgische volleybal kan niet genoeg dankbaar zijn om de manier waarop Mathi Raedschelders het volleybal naar het allerhoogste niveau heeft gebracht. Door zijn inbreng spelen Belgische clubs Champions League, kunnen spelers in België proeven van het allerhoogste niveau vanop jonge leeftijd. Ook Knack Roeselare werd verplicht om de lat hoger te leggen, om te vervellen en zichzelf her uit te vinden.

Mathi Raedschelders was een pur sang ondernemer met liefde voor zijn Limburg, zijn Maaseik, zijn volleybal. Voor mij was Mathi Raedschelders even iconisch als voorzitter als Michel Verschueren was als directeur van Anderlecht. De Knack Volley Roeselare familie kijkt naar Mathi Raedschelders met het grootste respect en de meeste bewondering.

namens Knack Volley Roeselare

Francis De Nolf, voorzitter

 

Knack Volley 15/09/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.