Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Overlijden Frans Verhaeghe

Met diepe droefenis meldt Knack Volley Roeselare het overlijden van zijn zeer gewaardeerde medewerker en supporter Frans Verhaeghe.

Foto Jan Vanmedegael

Franske, zoals hij door spelers, collega’s, supporters en de tegenstanders gekend was, werd geboren op 18 januari 1957 en overleed ten gevolge van een aanslepende ziekte. Sinds het jaar 2000 zette hij zich, zoals zovele vrijwilligers, belangeloos in voor de club en maakte deel uit van de crew.

Hij bleef, ondanks de last van zijn ziekte, zoveel als mogelijk present tekenen bij de thuiswedstrijden en stak de spelers die hem kwamen groeten nog steeds een hart onder de riem. Dit tekende hem ten volle, groots in al zijn bescheidenheid.

Met Franske verliest de club iemand met het groot hart op de juiste plaats die zonder enige twijfel een belangrijke bijdrage heeft geleverd in de evolutie van Knack Volley Roeselare. De club is hem dan ook uitermate dankbaar voor de vele momenten die we samen mochten beleven.

We wensen zijn familie veel sterkte toe in deze moeilijke periode. Mogen goede herinneringen troost en steun brengen om dit grote verlies te verzachten.

Met oprechte deelneming namens de Knack Volley Roeselare familie

Condoleren

DeePee 10/04/2024

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.