Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Opnieuw een topaffiche, opnieuw een uitverkochte Tomabelhal?

Akkoord, de titel weerspiegelt wellicht een droom maar toch. Zeker 4.000 aanwezigen hebben in de Tomabelhal en de Expo-hallen zich woensdagavond als één blok achter Knack Volley geschaard. Hoeveel duizenden TV-kijkers commentatoren Marc Willems en Dominique Baeyens door deze beklijvende wedstrijd geloodst hebben wordt slechts binnen enkele dagen bekend. En dan spreken we nog niet over de radioflitsen van Geert Heremans voor Radio1 en zijn collega’s bij Radio 2!

Jullie hebben massaal de de links naar de artikelen in de media aangeklikt.

Kortom, jullie waar hongerig om samen met ons een ‘moment de gloire’ te beleven. Helaas was de tegenstander te sterk en pakte, we moeten eerlijk zijn, verdiend de CEV-cup mee richting Modena.

Het is nog even slikken maar het leven gaat door, het seizoen is nog niet ten einde, het wordt geen ‘quadruple’ maar een nieuwe ‘triple’ (supercup, beker en titel) zit er nog altijd in. En dus wacht er alweer een topaffiche waarvan het resultaat mee zal bepalen indien we opnieuw de titelfinales zullen kunnen spelen en wie weet misschien zelfs in pole-position.

Team Blue heeft jullie opnieuw nodig, misschien meer nog dan woensdag. Jullie aanwezigheid en vokale ondersteuning zal hen net die extra procentjes geven om het gebrek aan frisheid te compenseren, wie weet zelfs te overstijgen.

We nodigen de 4.000 volleyliefhebbers en alle anderen uit om niet enkel een succes-volleyliefhebber te zijn maar ook een in-moeilijke-momenten volleyliefhebber. Dit lijkt ons de perfecte manier om coaches, spelers en staff te danken voor al het moois dat ze ons reeds dit seizoen aanboden.

Om het met de quote van Emiel Goelen te zeggen: ‘je komt toch ook?’

Bestel dus als de bliksem die tickets hier

Knack Volley 06/04/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.