Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Opgelet, brandstichters op komst!

Wanneer we een blik werpen op de Facebookpagina van Lindemans Aalst baren enkele posts ons toch wel zorgen. We citeren:’

Goede prestaties van een club hebben, na meerdere povere jaren, voor gevolg dat de supporters hun geloof terugvinden en dit onderstrepen met de nodige emoticons en verbale powerslogans. Tot nader order hebben we echter nog geen melding gekregen van noodzakelijke brandweerinterventies zodat we mogen veronderstellen dat het al bij al over goedbedoelde peptalk gaat.

Voor de tegenstrever is er ook een positieve kant aan de actuele revival van Lindemans Aalst. De oranjebrigade brengt een pak supporters en heel wat leven in de brouwerij mee, wat de beleving en de omzet van de bar ten goede komt. De fanclub Lindemans Aalst is dus komende zaterdag zeker welkom in de Tomabelhal zolang de lucifers, aanstekers en ook de storende megafoon (we verwijzen hierbij graag naar het akkoord tussen de Ligaclubs) maar achterwege blijven.

Want DJ Jeanke zal zich zeker door het thema ‘vuur’ laten inspireren in zijn muziekkeuze. We delen met jullie alvast onze eigen muzikale top drie: ‘Relight my fire’ (Dan Hartman), ‘Set fire to the rain’ (Adèle) en ‘Fire’ (Pointer Sisters).

Speciaal voor de gelegenheid zorgen Patrick en Myriam in ’t Smulhoekje voor het nodige om de inwendige mens te versterken en dit wordt ‘Broodje met boerenworst en Oalste ajuin’. (opgelet: enkel voor de wedstrijd!).

Voor de spelers is de inzet dan weer totaal verschillend want Knack Volley is, zelfs na een nederlaag in Maaseik, zeker van de betere startpositie. Lindemans Aalst moet vol aan de bak en is bij verlies afhankelijk van het resultaat van hun naaste achtervolger tegen Decospan Menen. De buren hebben weliswaar hun gegarandeerd plekje beet maar willen zeker en vast ook een maximaal aantal bonuspunten vergaren. Het is dus verre van een gelopen koers voor de meeste teams.

We duimen dus voor een leuke pot volleybal, zonder kwetsuren, en dit onder de deskundige leiding van twee vrouwelijke scheidsrechters. Dat we dit seizoen in de verslaggeving weinig over de spelleiding te vermelden hadden is sowieso uitsluitend positief te beoordelen. We duimen dat dit in de verdere competitie zo kan blijven.

DeePee 22/02/2024

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.