Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Op zoek naar een twaalfde zege op rij in de Lotto Volley League

Op zaterdag 22 januari 2022 moest een fel gehavend Knack Volley in zaal Schotte de overwinning laten aan de thuisploeg. Lindemans Aalst, toen nog onder de leiding van coach Johan Devoghel, was in volle aanloop naar de bekerfinale en rekende zich rijk met een 3-0 overwinning tegen het door ziekte geteisterde Knack Volley. De superlatieven werden door de thuissupporters niet opgespaard.

De geschiedenis leerde ons inmiddels dat het weliswaar geen Pyrrusoverwinning werd maar dat voor Lindemans Aalst de weken en maanden daaropvolgend weinig succesvol waren.

Met ondertussen Christophe Achten als nieuwe coach aan het roer boekten ze op de voorbije speeldag een felbevochten zege in de Hel van Menen en dat is niet iedereen gegeven. Spelverdeler Mikkel Hoff moest er de baan ruimen voor José Pedro Monteiro en die was heel wat succesvoller in de combinatie met hoofdaanvaller Robin Overbeeke. En met Robbe Van de Velde kregen we zowaar zelfs een Belgische Star of the Game.

Het zal de lokale supporters doen dromen van een nieuwe stunt tegen de nog ongeslagen Landskampioen. Want één van de wetmatigheden in sport zegt dat hoe langer een zegereeks duurt des te dichter dat men bij de eerste nederlaag komt. En op de Kapellekensbaan hopen ze wellicht dat Knack Volley reeds met een half oog aan het kijken is naar zijn beslissend duel, op woensdag 25 januari, tegen het Italiaanse Civitanova in de Champions League.

DeePee 19/01/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.