Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Op theevisite bij VBC Waremme

Naar aanleiding van de komst van Knack Volley Roeselare organiseert de thuisploeg, VBC Waremme, een eetfestijn: un repas couscous. Het doet ons denken aan ons eigen evenement van komende zondag onder de noemer ‘VIP à volonté’.

Het initiatief geeft wel aanleiding tot een eerder ongewoon aanvangsuur van de wedstrijd en dit om 14:00 uur. Dit wordt dus sowieso geen makkie als het op het juiste voedingspatroon aankomt voor onze spelers met een autorit van meer dan twee uren voor de boeg.

In dit duel, onder leiding van het duo Robin Schoenmaekers en Paul Herbots, wordt het weer kwestie van de drie punten te veroveren. Bij aanvang van de competitie moest de ploeg van Frédéric Servotte thuis maar nipt de duimen leggen (2-3). Iets wat ons betreft niet voor herhaling vatbaar is.

De wedstrijd is te volgen op de livestream met zeer deskundige commentaar van de recent jarige Philippe Halleux, volleybaljournalist bij La Meuse en zijn compaan. Smakelijk eten aan iedereen daar in Waremme en misschien zorgen de spelers van Knack Volley voor de scones bij de thee.

DeePee 16/03/2024

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.