Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Op naar de finale

De kans dat Greenyard Maaseik zaterdagavond puntenloos Rekkem verlaat lijkt ons minimaal, om niet te zeggen onbestaand. Dit biedt voor Steven Vanmedegael de opportuniteit om het duel tegen VBC Waremme aan te pakken als een voorbereidingswedstrijd richting de cruciale veertiendaagse.

Met Pierre Perin en Samuel Fafchamps kijkt Knack Volley twee spelers in de ogen die volgend seizoen deel uitmaken van de tegenstander in de finale. Het team van Frédéric Servotte zal er komend seizoen, met nog meerdere vertrekkers maar ook met de komst van Robin Overbeeke, totaal anders uitzien. Frédéric Servotte blijft aan het roer en ziet de sterke prestatie van zijn team dit seizoen in elk geval al beloond met een persoonlijke top drie nominatie als ‘coach van het jaar’. Hij krijgt hiervoor concurrentie van Christophe Achten en uiteraard Steven Vanmedegael.

Wie onze coach tussen de lijnen zal sturen is zoals steeds koffiedik kijken. Dankzij wedstrijdsponsor Voestalpine Sadef zal er alvast heel wat volk aanwezig zijn. Daarom ook een warme oproep aan de socio’s om zeker in deze laatste fase het team volop te steunen.

Knack MVP of the Game – nieuwe QR-code

We kregen van enkele supporters de melding dat er problemen waren met de QR-code om toegang te krijgen tot de verkiezing. We konden de vinger leggen op de fout en delen hieronder dan ook de juiste QR-code.

En vergeet ook niet in te schrijven voor Knack 60 jaar!

 

DeePee 11/04/2024

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.