Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Op bezoek bij ‘nieuwkomer’ Axis Guibertin

Parafraserend op het meest bekende lied van Gerard Cox schrijven we:

 Je hebt ‘r maandenlang naar uitgekeken

De warme zomer wou maar eerst niet om

Traag en langzaam kropen langs de weken

Maar eindelijk daar is het dan….

het nieuwe volleybalseizoen.

Een seizoen vol met hoge verwachtingen, vernieuwde hoop, ambities voor elke ploeg. Zo ook voor de uittredend Landskampioen Knack Volley Roeselare.

Vanzelfsprekend zinderen de gebeurtenissen bij een geteisterd Greenyard Maaseik nog na, het overlijden van boegbeeld Mathi Raedschelders en de hartstilstand bij libero Martin Perin.

Een seizoen met enkele wijzigingen zoals het afschaffen van de medical joker, een nieuwe competitieformule, vernieuwde en uitgebreide streaming van de wedstrijden, een daler en ook een nieuwe naam. Maar hierover en nog veel meer hoort u zeker nog van ons in de komende weken en maanden.

Voor het eerste duel trekt Knack Volley Roeselare naar promovendus Axis Guibertin dat zo te zien met mooie ambities zijn herintrede maakt in de hoogste klasse. Wannes Rosiers neemt de fakkel over van Filip Van der Bracht als trainer-coach en maakt hiermee zijn debuut. Versterkingen kwamen er met Simon Van de Voorde en Gert van Walle, twee ervaren rotten die het klappen van de zweep kennen. Een niet te onderschatten eerste opdracht dus!

Deze wedstrijd gaat door op zondag 16 oktober om 18.00u en kan gevolgd worden via de livestream op de nieuwe website van de Lotto Volley League:  Lottovolleyleague.be maar ook afspraak voor de televisiekijkers (zowel voor Telenet- als Proximusabonneers).

DeePee 13/10/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.