Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Op bezoek bij Lindemans Aalst

Met een succesvolle trip naar zaal Schotte kan Knack Volley zich verzekeren van het thuisvoordeel in de finale. Dit duel is de inhaalwedstrijd van de zesde speeldag uit de Champion Play Off. In volle voorbereiding naar de CEV finale konden we toen rekenen op de zeer gewaardeerde medewerking van Lindemans Aalst. We houden er aan dit nogmaals ter sprake te brengen kwestie van onze dankbaarheid te onderstrepen.

Tussen de lijnen gaat het echter om de sportieve knikkers. Mathematisch kan het team van Christophe Achten, over Caruur Gent, naar de vierde plaats wippen maar dan moet het zowel tegen Knack Volley als tegen Decospan Menen de volle buit rapen. Dit is een scenario dat weinigen zien gebeuren. Zo lijken de tickets dus verdeeld met Volley Haasrode Leuven stevig op plek drie, Greenyard Maaseik en Knack Volley Roeselare in de Champions League.

 

DeePee 18/04/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.