Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Op bezoek bij gastheer Lindemans Aalst

Na Haasrode Leuven is Lindemans Aalst de volgende gastheer van Knack Volley Roeselare. De uitwedstrijd die eerste gepland stond op zaterdag 24 oktober vindt morgen plaats, op woensdagavond 2 december om 20.30u, in Sportcentrum Schotte te Aalst. Beide teams speelden in de voorbereiding enkele malen tegen elkaar maar dit wordt hun eerste confrontatie in competitieverband.

Lindemans Aalst, dat vorig seizoen bij de covid-19 uitbraak aan de leiding stond na de reguliere competitie, begon heel moeizaam aan het seizoen 2020-2021. Op de eerste speeldag verloor men eerder verrassend de openingsmatch met 2-3 van Decospan Volley Menen.  Daarna volgde 3-0 verlies op bezoek bij Greenyard Maaseik en een moeizame 2-3 winst uit bij VBC Waremmme. Ook in eigen zaal moest het team van coach Johan Devoghel met 1-3 een tweede maal het onderspit delven tegen Greenyard Maaseik.  Maar na overwinningen tegen Caruur Gent (3-0), Tectum Achel (1-3), Haasrode Leuven (1-3) en VBC Waremme (3-1) staat Lindemans Aalst ondertussen op een derde plaats met 15 punten uit acht wedstrijden.

Heel wat ervaren spelers zoals Adrian Staszewski, Janusz Gorski, Tim Smit en natuurlijk Gertjan Claes verlieten in het tussenseizoen Lindemans Aalst. Hun plaats werd ingenomen door nieuwkomers François Lecat, Wout D’Heer, Robbe Van De Velde, Francesco Zoppellari, Danny Podi en Matej Smidl. Onder hen heel wat jonge twintigers die zorgden voor een grondige verjongingskuur bij Lindemans Aalst. Maar met blijvers Simon Van De Voorde, Jeroen Oprins, Twan Wiltenburg, Jakub Rybicki naast libero Tim Verstraete en spelverdeler Seppe Van Hoyweghen beschikt Aalst nog steeds over heel wat kwaliteit om zich in de top vier van de EuroMillions Volley League te plaatsen.

Voor Knack Volley zal het zaak worden om ook deze wedstrijd met de gekende concentratie aan te vatten. Ja, de wedstrijden volgen elkaar snel op maar dit geldt voor ieder team. En met zijn uitgebreide kern is Knack Volley Roeselare zeker gewapend om de uitdaging van vijf opeenvolgende wedstrijden op veertien dagen tijd tot een goed einde te brengen.

De wedstrijd zal te volgen zijn via de livestream van de Euromillions Volley League.

Ook op de site van Focus-WTV kan je een livestream bekijken met commentaar van Alain Dardenne en Kristof Hoho.

eejo

- 02/12/2020

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.