Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Op bezoek bij Decospan Menen in de Tomabelhal (finalewedstrijd twee)

Knack Volley Roeselare nodigt graag al zijn supporters uit om ook voor de tweede finalewedstrijd tegen Decospan Menen present te tekenen. Onze spelers zullen niet alleen jullie steun waarderen maar ook kunnen gebruiken tegen een geduchte tegenstander.

Niettegenstaande dit duel ook in de Tomabelhal zal plaatsvinden betreft het dus wel degelijk een ‘uitwedstrijd’ waarbij de bevriende buren instaan voor de praktische organisatie zoals ticketverkoop, uitbating bar, ballenrappers, speaker, muziek, installatie van de zaal… en nog heel wat meer. Ze worden hierbij, in een goede verstandhouding, met raad en daad bijgestaan door de mensen van Knack Volley Roeselare.

Tenzij tegenbericht is al wat volgt ook van toepassing voor een eventuele tweede uitwedstrijd (op woensdag 11 mei) in deze reeks van ‘best of five’.

Tickets

Supporters die de wedstrijd wensen bij te wonen moeten vooraf hun ticket(s) bestellen bij Decospan Menen en dit kan enkel via volgende link: https://www.volleymenen.be/nl/decospan-a/nieuws/tickets-finale-7559/.

De reservatielink op deze webpagina verwijst je dan door naar het ticketreserveringssysteem van Knack Volley Roeselare.

Belangrijk! Vergeet niet dat, om tussen de Knack Volley supporters een zitje te bekomen, je in het reservatiesysteem  ‘bezoeker’ bent en dus een blauw zitje moet aanklikken!

Dit heeft ook voor gevolg dat de seating in handen is van thuisploeg Decospan Menen en dat de Knack Volley-socio’s voor deze wedstrijd(en) geen plaats kunnen nemen op hun gewone seat.

Verkoop tickets aan het loket

De late beslissers kunnen, mits wellicht wat aanschuiven in de wachtrij, de dag zelf nog toegangstickets bekomen aan het loket. Vergeet opnieuw niet te melden dat je ‘bezoeker’ bent.

Bar

Er kan aan de bar niet betaald worden met de Knack Volley betaalkaart. Enkel met de groene jetons die door Decospan Menen zullen verkocht worden in de foyer op de avond(en) van de wedstrijd.

Deuren

De wedstrijd neemt aanvang om 20u, de deuren van de Tomabelhal gaan open om 19u.

Net als onze buren uit Menen hoopt Knack Volley Roeselare op een massale opkomst voor alle wedstrijden in de Tomabelhal.

Laten we er SAMEN een echt West-Vlaams volleybalfeest van maken!

DeePee 28/04/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.