Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Op ambitie staat geen leeftijd

Pientere volgers van de Knack Volley website hadden wellicht al opgemerkt dat er twee namen ontbraken op de spelerslijst 2023-2024. Geen paniek, ere wie ere toekomt, want ook de beste wijn wordt meestal laatst geschonken op een feest. We hebben het hier over twee ‘grand cru’ toppers uit het team, één van het jaar 1987 en één van 1988. Welnu, zowel Dennis Deroey als Matthijs Verhanneman, want over deze twee spelers hebben we het,  hernieuwden hun afgelopen overeenkomst en blijven respectievelijk nog drie en twee seizoenen spelen voor het Blue Team.

Dennis Deroey

We geven het ootmoedig toe, zijn naam verschijnt te weinig in de wedstrijdverslagen. Bij gebrek aan verschroeiende opslagaces, moordende pipe-aanvallen of gigantische kill-blocks. Nochtans is Dennis de speler bij wie de actie meestal start in het volleybal. Of herstart, na een spectaculaire redding. Dennis is iedere wedstrijd goud waard in het achterveld en toch werd hij dit seizoen slechts tweemaal tot ‘Star of the Game’ verkozen, namelijk door coach Jan Vanvenckenray van Tectum Achel en Frank Depestele van Decospan Menen. Daar moet de volgende drie seizoenen (jawel!) verandering in komen! Laat ons hiervoor een petitie opstarten!

Matthijs Verhanneman

Natuurlijk, de kapitein blijft aan boord! Net als zijn loodsman hierboven beschreven. De onverzettelijke ‘vierhoek’, D’Hulst-Deroey-Coolman-Verhanneman, kan dus ook volgend seizoen opnieuw de basis van het team vormen. De meester van de bovenhandse receptie en de onmogelijke scherpe hoeken in aanval is meer dan een ceremoniële kapitein. Nummer 8 is het cement van Team Blue. De vijftien seizoenen van Matthijs bij Knack Volley krijgen nog een mooi vervolg. Want ‘the Legend’ zal pas rusten als hij zijn tiende landstitel binnenhaalt. En waarom niet zijn tiende bekerwinst?

eejo 16/05/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.