Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Olympiacos Piraeus bakt Knack Volley een koekje van eigen deeg

___________________________________________________________________________________

We beginnen dit wedstrijdsfeerverslag met een streep als symbool van de streep die we zo snel mogelijk onder deze wedstrijd willen trekken. Een wedstrijd die in geen geval het gehoopte noch gewenste resultaat heeft gegeven maar,de commentaar van Steven Vanmedegael in gedachten, ook niet de nodige agressiviteit en wilskracht.

Beter dan wie ook kan onze coach glashelder en eerlijk analyseren waarin ons team tekort schoot en dat vertelt hij via deze link:  https://www.facebook.com/KnackVolleyRoeselare/videos/361634489787097

Nadat we de Sporza pagina’s haalden met het bericht over de contractverlenging van Steven Vanmedegael, we de aankondiging lazen van de nieuwe carrièrewending van Straffen Hendrik kwamen we ook met deze wedstrijd opnieuw aan bod op het sportmedium bij uitstek: https://sporza.be/nl/2023/11/21/roeselare-kan-het-olympiakos-maar-een-set-echt-moeilijk-maken-in-champions-league-zijn-zwaar-weggespeeld~1700556071617/

Jullie waren met velen aanwezig in de Tomabelhal en zagen met eigen ogen dat zowel in set één als set twee Knack Volley een 5-2 start niet kon vasthouden. Tot 17-17 was er in set één nog geen beslissing gevallen maar het begon mis te lopen met de netrolace van Toncek Stern (17-18) en de inmiddels zes opslagmissers bij de bezoekers raakten snel in de vergeethoek na twee aces van Salvador Hidalgo (18-20 en 18-21). Op karakter vochten Stijn D’Hulst en zijn maatjes terug (22-22) maar bij een nieuwe achterstand (22-24) werd naar de noodoplossing gegrepen en die heet nog steeds ‘Sander Depovere’. Ook Jasper Wijkstra kwam het block versterken. Sander kweet zich andermaal prima van zijn taak zodat we zowaar een setbal versierden (25-24) maar toch ontsnapte de set ons met een beslissende score van Salvotor Hidalgo: 25-27.

Foto D’Nyserweg

Dit nipte maar pijnlijke setverlies kon vervolgens niet rechtgezet worden en het bleef steeds een kwestie van ‘net niet’: 12-12, 12-14, 13-16, 15-16, 16-19, 18-19. Bij 21-24 greep Steven Vanmedegael opnieuw naar de noodoplossing maar deze keer kon Sander de gehoopte kentering niet brengen: 21-25.

Aan set drie willen we weinig woorden vuil maken want het werd een regelrechte afstraffing in een wedstrijd die toen al verloren was: 12-25.

Foto’s CEV

Foto’s

Gelukkig bezit de Nederlandse taal een mooie uitdrukking om te reageren na deze nederlaag: ‘de knop omdraaien’ en op naar komende zaterdag voor een razend belangrijk duel tegen Lindemans Aalst. Opgelet: de aanvang van deze wedstrijd is om 18:30 uur.

Knack Volley rekent op zijn trouwe supporters, zorg dus dat je er bij bent!