Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

No Mercy

Met de titel bedoelen we vanzelfsprekend niet de film uit het gezegende jaar 1986 (toen Sandra Kim op 3 mei het Songfestival ook nog won voor ons land) en met als acteurs Richard Gere en de immer sensuele Kim Basinger. De hoofdrollen waren in zaal Ter Steelandt op zaterdagavond weggelegd voor topscorer Simon Plaskie en de granieten verdediging (dixit Marc Willems) van Dennis Deroey. Maar rekenen op een Oscar moeten we helaas niet doen.

Als het al de bedoeling was van de thuisploeg om, met het oog op de Bekerfinale, niet in de kaarten te laten kijken dan zijn ze daar in set één en drie goed in geslaagd. Knack Volley ging van zijn kant zonder pokerface maar met volle enthousiasme van start en liet weinig heel van de Menenaars die nu toch wel in vieze papieren zitten.

Enkel in set twee kon gelijke tred gehouden worden maar eens Seppe Rotty de plaats van de gestarte Diego Gonzalez ingenomen had (bij 20-20) was het snel beklonken. Een ace (uiteraard) en twee aanvallen van Bomber Rotty later stond Knack Volley op setpunt: 21-24. Een opslagmisser van Eliot Devleeschhauwer sloot de tweede set af bij 22-25.

In de aanloop naar zaterdag 10 februari is het nu vooral kwestie van fit en blessurevrij te blijven. Maar tevens deze wedstrijd snel te klasseren want ongeacht het resultaat van dit competitieduel zal er in het Sportpaleis gestart worden op 0-0 met dus even veel kansen op succes voor beide teams. En wees maar zeker dat Volley Menen daar een ander gelaat zal tonen.

Foto’s

Wedstrijdstatistieken

DeePee 27/01/2024

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.