Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Nieuwe shirts, nieuwe Supercup?

Traditioneel is de Supercup de eerste trofee die in een nieuw seizoen kan gewonnen worden. Even traditioneel en nog meer cliché zijn de commentaren die dergelijk duel voorafgaan. We geven er enkele op een rijtje: “we zijn nog in opbouw, onze piek is voor later, we zijn nog maar pas compleet…” . Maar ook lezen we dat “een prijs een prijs is”, “dat het een wedstrijd is die je niet moet winnen maar dan ook weer zeker niet wil verliezen”.

Geresumeerd: de winnaar zal zich verheugen op de winst, de verliezer zal het betreuren.

Dat Landskampioen Knack Volley Roeselare in zijn vertrouwde Tomabelhal als favoriet van start gaat is een open deur intrappen. Dit laat Caruur Gent wel toe in zijn geliefde rol van underdog te kruipen. De Gentenaars hopen uiteraard op een bekerscenario waarbij ze uitgesproken favoriet Lindemans Aalst verrassend te grazen namen en zo hun eerste trofee binnenhaalden.

De hamvraag is dus: verovert Knack Volley Roeselare zijn tiende Supercup of plaatst Caruur Gent zijn eerste Supercup naast de reeds behaalde beker.

Vergeet niet je tickets te reserveren via deze link.

DeePee 05/10/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.