Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Nieuwe overeenkomst met middenman Rune Fasteland

We willen even jullie kennis over Noorwegen testen. Welke dagelijkse uitvindingen mogen de Noren claimen? Je gelooft het niet, want niet een Hollander maar een Noorse timmerman uit Lillehammer vond in 1925 de kaasschaaf uit. Nog zoiets. Ooit gehoord van Johan Vaaler? Hij was een uitzonderlijk begaafd man, van komaf een gewone boerenzoon,  en werd wereldberoemd omwille van zijn uitvinding van de paperclip. Ook wij kennen een uitzonderlijke Noor. Een heel minzaam man met een zacht karakter, maar éénmaal op een volleybalterrein demonstreert hij een onverzettelijke wilskracht, gepaard met een immense sprongkracht en een flitsende rechterschouder, jawel, Rune Fasteland! Een speler die iedere club in zijn team wil hebben.

De Sportieve Cel van Knack Volley Roeselare bleef dan ook niet bij de pakken zitten en heeft met middenman Rune Fasteland een nieuwe overeenkomst voor één seizoen afgesloten. De 2.05 m grote Rune Fasteland (° 17.12.1995) bevestigde in de voorbije vier seizoenen bij Knack Volley al het positieve wat hierboven beschreven staat over hem.

eejo 26/04/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.