Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Nieuwbakken Brugse Poorter Pieter Coolman gaat met Knack Volley op zoek naar drie punten in Rekkem

De trofee Brugse Poorter wordt door de Brugse sportjournalisten jaarlijks uitgereikt voor verdienstelijke sportfiguren. Dit jaar viel deze eer te beurt aan Pieter Coolman voor zijn indrukwekkende carrière met onder meer reeds acht landstitels bij Knack Volley Roeselare. En de vreugde kon bij de familie Coolman niet op want ook zijn zus, Nina, mocht de trofee ontvangen.

https://focus-wtv.be/sport/pieter-coolman-ontvangt-brugse-poorter 

https://kw.be/nieuws/samenleving/nina-coolman-krijgt-trofee-voor-verdienstelijke-sportfiguur-brugse-poorter-voor-broer-pieter-coolman/ 

Maar niet alleen Pieter viel in de prijzen want onze Belgische kampioenen U11 werden vrijdag op het Roeselaars Sport Gala verkozen tot beste jeugdteam. Proficat jongens!

image0.jpeg

De brandende actualiteit legt de focus op de Champion Play Off waar Knack Volley zijn wellicht grootste uitdagers de volle buit zag pakken tegen respectievelijk VBC Waremme en VHL Leuven. Om de koppositie te heroveren/behouden is dan ook niets minder dan een driepuntenoverwinning noodzakelijk bij een laatste bezoek aan sporthal Ter Steelandt in Rekkem. Vanaf volgend seizoen verkast de ploeg van toekomstig coach Julien Lemay immers opnieuw naar Menen.

 

DeePee 11/03/2024

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.