Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Nicolas Goemaere is de nieuwe Sales Manager van Knack Volley Roeselare

Nicolas Goemaere, de nieuwe Sales Manager van Knack Volley Roeselare, studeerde Economie Moderne Talen, gevolgd door Accountancy – Fiscaliteit, postgraduaat Sales & Business Development en opleiding Digital Marketing. Hij is een gepassioneerd sporter en verkoper. Beide combineren bij Knack Volley is een droom die werkelijkheid wordt.

Hij woont in Roeselare samen met zijn vriendin Jolien Depovere (jawel, familie van… ) die B2B Account Manager is bij Kinepolis.

Nicolas zal team vormen met Evelien D’Haene (Back-Office), Aline Espeel (Event Manager), Stijn Dejonckheere (Brand Manager) en Margot Wybo (Verantwoordelijk voor digitaal). In de functie van Sales Manager treedt Nicolas in de voetsporen van zijn voorganger David Vandenbroucke, die een buitenlands avontuur tegemoet gaat. Wij wensen David veel succes toe met zijn projecten. Dirk Specenier weet zich als Algemeen Directeur gesterkt door een nieuw jong talent. Philip Ostyn zal als bestuurder het team steunen en coachen. Nicolas is direct beschikbaar en start per 2 september 2019.

Wij wensen Nicolas van harte welkom bij One Team One family en uiteraard ook veel vreugde en succes toe met de verkoop.

eejo 16/08/2019

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.