Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Na de straffe kost op bezoek bij den Straffen

Vooraleer aan het Champions League avontuur te beginnen moet het gehavende Knack Volley op zondagavond de ongeslagen leider in de ogen kijken. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan want dit seizoen slaagde Volley Haasrode Leuven er in een zeer goed uitgebalanceerd team samen te stellen. Geïnspireerd door de langetermijnvisie van Knack Volley liet het enkele seizoenen geleden meerjarige contracten tekenen door zijn sterkhouders Matthias Valckiers en Hendrik Tuerlinckx en dit betaalt zich momenteel uit. Het recupereerde zeer recent nog één van zijn twee geblesseerde spelers, Stefan Kaibald, zodat ze enkel nog middenman Daan De Saedeleer in de ziekenboeg hebben.

Met een heel jonge libero, Kobe Verwimp (kleinzoon van volleymonument Fernand Walder) en voor velen DE verrassing van het seizoensbegin in de gedaante van een sterke Ward Van Dyck kreeg het in amper één week tijd Greenyard Maaseik twee keer op de knieën.

Bij de ploeg van General Manager en man met een immense en onverdroten inzet, Roland Thonnon, blijven ze echter met beide voeten op de grond wetende dat de prijzen pas aan de meet uitgereikt worden.

Toch dromen ze, net als wij trouwens, dat er in wat mogelijks het afscheidsjaar van Straffen Hendrik wordt een bekerfinale tussen Leuven en Roeselare volop in de persbelangstelling zou komen te staan.

We hebben er geen weet van of de plannen voor een fitnesscentrum in de omgeving van Averbode al concreet zijn voor de Leuvense kapitein. Maar zelfs als dit het geval is dan zullen deze zondagavond om 18:00 uur moeten wijken voor een competitieduel tegen zijn maatjes in het blauw.

Slaagt Knack Volley erin Leuven de eerste punten af te snoepen of zelfs een nederlaag toe te dienen? Dit is momenteel koffiedik kijken en het antwoord verneemt u op maandagmorgen op deze website of nog eerder op de Social Media van Knack Volley.

DeePee 16/11/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.