Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Met het finaleticket op zak richting Gent

In de zestien laatste confrontaties met Caruur Gent kon Knack Volley steeds de volle buit binnenhalen en daarbij verloor het slechts zes sets. Van een uitstekend rapport gesproken en de modale volleybalsupporter verwacht niets meer of minder dan een verderzetting van deze succesreeks. Bovendien konden dit seizoen slechts drie ploegen punten afsnoepen van de blauw-witten: Axis Guibertin slaagde hierin op speeldag 1, Decospan Menen enkele weken voor de bekerfinale en recent ook nog Greenyard Maaseik.

Was het allemaal maar zo eenvoudig!

Nu het ticket voor de Final Play Offs binnen is wordt de focus al deels herlegd richting eindspel. Maar anderzijds, ondanks het relatieve belang ervan, wenst Knack Volley zijn pole-position ook niet uit handen te geven. Het blijft dus voor coach Steven Vanmedegael sowieso een evenwichtsoefening om te bepalen wie aan de opslag komt en wie wat rust krijgt na een hectische periode.

Caruur Gent voelt ondertussen de hete adem van Lindemans Aalst in zijn nek in de strijd voor de vierde plek. De ploeg van afscheidsnemend coach Jan Van Huffel is dus zaterdagavond zeker niet van plan Knack Volley een ‘walk in the park’ te gunnen.

DeePee 13/04/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.