Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Met de V van Volleybal en Victory?

Nog één Victory is Knack Volley verwijderd van een veertiende titel. De opmerkzame lezer telt alvast vijfmaal de letter ‘v’ in de vorige zin. Voor de Roeselaarse volleyvrienden is het mogelijks een laatste kans om Pablo Kukartsev, Märt Tammearu, Michiel Ahyi, Maicon Leite en Rune Fasteland aan het werk te zien in de blauwe uitrusting. In het slechtste geval volgt er hoogstens nog een tweede kans binnen een week, maar wat ons betreft hoeft dit vervolgverhaal niet!

Voor zij die van een uitdaging houden…  we zitten al aan…  vierentwintig!

Het mooiste is vanzelfsprekend een titel binnen te halen in eigen huis, voor zijn eigen supporters en de volgende dag niet naar het werk te moeten. Dat is waar iedereen volop zal voor gaan in de eigen Tomabelhal in het derde luik van de finale.

Vele vragen komen naar boven: hoe verwerkt Greenyard Maaseik de opgelopen opdoffer, valt er kampioenenstress te merken bij Knack Volley Roeselare, kunnen de bezoekers Adam Bartos recupereren, welk wondermiddel heeft Fulvio Bertini nog achter de hand, krijgen we effectief een spannende wedstrijd zoals telkens door commentator Dominique Baeyens aangekondigd wordt of moeten we Kristof Hoho geloven die dan weer voorspelt dat we tegen 22u aan de toog staan of laten de Limburgers zich inspireren door hun gouwgenoot en schudden tegen eenieders verwachting een rasecht Breceleke uit hun mouw?

De antwoorden zullen gegeven worden door de virtuozen van het Belgische volleybal.

In de voorbije twee voorbeschouwingen namen we jullie telkens mee op een kleine muzikale trip. We nemen dan ook het zekere voor het onzekere en vergasten jullie alvast met een slotakkoord van opnieuw Two Steps From Hell.

Wie dacht dat Ben Crabbé (jawel, die van De Kreuners en Blokken) kon drummen moet dringend zijn mening herzien bij het bekijken en beluisteren van deze kunstenaar die op onwaarschijnlijke wijze en tot in de perfectie de snare- en basedrums, de toms, de bekkens, de hi-hat, crash en ride cymbals met zijn brushes bespeelt. De reeds indrukwekkende epische muziek wordt naar een nog hoger niveau getild door deze artiest. Geniet van ‘Victory’ en drum met ons mee opdat onze artiesten, onze eigen blauwe virtuozen de grote finale eveneens naar een hoger niveau tillen om op majestueuze wijze het orgelpunt te plaatsen op een meer dan grand cru seizoen.

https://www.youtube.com/watch?v=BdvrprNPkIQ

Het juiste antwoord is… 61 maal de letter V van Volleyball en Victory.

Lees ook https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20230503_94028444 

https://kw.be/sport/volleybal/liga-a/coach-van-het-jaar-steven-vanmedegael-blijft-op-zijn-qui-vive-nog-drie-kansen-op-landstitel/ 

https://www.hln.be/sport-in-de-buurt/roeselare-ontvangt-maaseik-vrijdag-in-de-tomabelhal-we-hebben-drie-kansen-om-de-titel-te-pakken~ac8c448f/

Brilsmurf 04/05/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.