Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Mathijs Desmet Rookie van het Jaar

Knack Volley-speler Mathijs Desmet werd maandagavond op de Volleyproms verkozen tot Rookie van het Jaar 2021. Proficiat Mathijs!

Met deze titel treedt nu ook Mathijs Desmet toe tot het talentvolle rijtje Knack Volley-spelers die in het verleden werden verkozen tot Rookie. We sommen even op: Hendrik Tuerlinckx (2007), Matthijs Verhanneman (2010), Sam Deroo (2011), Tomas Rousseaux (2013) en Arno Van de Velde (2016). Het seizoen 2020-2021 betekende de volledige doorbraak voor deze getalenteerde jeugdspeler van Knack Roeselare. Wie herinnert zich niet de glansprestatie van Mathijs in de Champions League match tegen de Italiaanse topper Leo Shoes Modena? Top scorer met 23 punten (3 opslagaces, 2 bloks en 18 attacks met een aanvalspercentage van 69%) in een met 0-3 gewonnen wedstrijd op Italiaanse bodem. Maar ook in de eigen competitie en dan vooral in de Bekerfinale en de Final Play Offs liet Mathijs zien wel grote sprong(en) voorwaarts hij heeft gemaakt in zijn vier voorbije seizoenen (sinds 2017-2018) bij Knack Volley. Waarmee nogmaals bewezen wordt dat Knack Volley jonge Belgische talenten de tijd gunt om tot topspelers uit te groeien.

eejo 19/04/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.