Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Makkelijker gezegd dan gedaan

Christophe Achten zal wellicht met voldoening gezien hebben dat zijn tegenstander uit Roeselare in ‘the road to Antwerp Sportpaleis’ enkele dagen voor het eerste luik van de halve finale nog een zware vijfsetter tegen Zaksa Kedzierzyn-Közle moest afwerken. Niet dat de Aalsterse coach (en volgend seizoen in loondienst bij Greenyard Maaseik ??) over onvoldoende beeldmateriaal beschikt om Knack Volley te analyseren. De formule van de Knacksuccessen is immers sinds lang gekend maar blijkbaar toch zo moeilijk te ontcijferen.
Anderzijds zal hij ook gemerkt hebben dat de youngsters bij de uittredende Bekerwinnaar opnieuw een pak internationale ervaring hebben opgedaan in hun Champions League midweekconfrontatie en dus kruipt hij wellicht graag in de rol van underdog. Niettegenstaande de Ajuinen inmiddels een prima reeks van overwinningen bij elkaar hebben gespeeld, en dit na een ronduit slechte start, verwacht iedereen dat The Blue Wall opnieuw present zal mogen tekenen in februari. Die favorietenrol brengt coach Steven Vanmedegael en zijn team niet extra onder druk want met het verworven palmares en de daaraan gekoppelde status ligt de lat steeds torenhoog bij Knack Volley.
Een eerste stap naar één van de seizoensdoelen kan alvast gezet worden met een vruchtbaar resultaat in de heenwedstrijd. Knack Volley zal er in elk geval gesteund worden door zijn trouwste supporters. Succes mannen!
We wensen ook de dames van Bevo Rekkenshop Roeselare veel succes toe aanstaande zondag in hun confrontatie met Asterix Avo. Een 3-0 of 3-1 winst of een 3-2 met winst in de Golden Set volstaan opdat ook zij de bus richting ‘centrum van de wereld’ mogen nemen. Maar zoals steeds is ook hun opdracht makkelijker gezegd dan gedaan.

DeePee 15/12/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.