Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Maicon has landed!

Onze nieuwe Braziliaanse middenman, Maicon Leite, werd op vrijdagavond 29 juli 2022 op de luchthaven van Zaventem verwelkomd door ploegbegeleider Dirk Horrie en dit na een vlucht van ruim 12 uur, een tussenstop in Madrid gevolgd door een uurtje wachten op de bagage. Bepakt en beladen is de dertigjarige aanwinst klaar voor een denderend avontuur bij de Belgische Landskampioen.

Hij neemt zijn intrek in de Stationsdreef te Roeselare en krijgt als buren Rune Fasteland en Michiel Ahyi. Het team van huisvestingsverantwoordelijke Rik Soenen bracht de voorbije dagen alles in gereedheid en Evelien van de Knack Office zorgde ervoor dat de koelkast gevuld werd met de nodige spijs en drank.

Maandag staat de eerste kennismaking met zijn nieuwe ploeggenoten op het programma, dinsdag zal hij onder de vleugels van ploegbegeleider Patrick Callens de administratie in orde brengen op het stadhuis te Roeselare en bij voertuigsponsor Volvo Automobilia.

Maicon erft bij Knack Volley het shirtnummer van Mathijs Desmet, het nummer ‘tien’. Een artikel met een volledig overzicht met alle spelers en hun shirtnummer zit in de pijplijn.

Met Maicon Leite en het vertrouwde duo Pieter Coolman – Rune Fasteland is Knack Volley overtuigd goed gewapend te zijn om zowel in de Belgische als Europese competitie zijn doelstellingen te verwezenlijken. En als het eventjes kan met sambavolleybal dan zeggen we zeker geen ‘neen’. Game on!

DeePee 30/07/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.