Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Maak kennis met onze nieuwe voedingspartner Tallore

Bij Knack Volley Roeselare schenken we voldoende aandacht aan de gezondheid van onze spelers. En daarbij horen absoluut ook gezonde voedingsgewoonten bij.

Want topsporters hebben vaak wel meer energie, eiwitten en andere nutriënten nodig t.o.v. recreatieve sporters. Maar belangrijk dat die ook met gezonde voedingsmiddelen worden aangeleverd. Dit in het bewaken van een goede lichaamssamenstelling bij de spelers maar ook ter preventie van blessures. Uit studies blijkt immers dat bepaalde blessures misschien wel kunnen vermeden worden door het nemen van de juiste verhouding aan verschillende voedingsstoffen. Daarvoor worden de spelers allemaal individueel bevraagd naar hun voedingsgewoonten en worden bepaalde elementen bijgestuurd indien nodig. De basis is steeds een gezonde voeding die op individuele behoefte kan uitgebreid worden met specifieke voeding of supplementen.
Voor de recuperatie kunnen we dit jaar rekenen op Tallore die steeds in samenspraak met onze sportdiëtist Gino Devriendt zal instaan voor het vers klaarmaken van een gezonde sportmaaltijd.
Afgelopen woensdag konden alvast een 3-tal spelers (Filip Gavenda, Märt Tammearu & Mathijs Desmet) hun kunsten tonen in de zaak van Tallore. Ze konden er zelf even meehelpen achter de schermen en zelf hun recuperatiemaaltijd klaarmaken.

Gino Devriendt, sportdiëtist Knack Volley Roeselare
www.ginodevriendt.be

Olivier Dedrie, zaakvoerder Tallore
www.tallore.be

- 15/10/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.