Jeugdnieuws, Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Baltuin Knack Volley Roeselare voor spelertjes van 2,5 tot 5 jaar

Beste kindjes, beste ouders

Op zaterdag 13 en 20 februari en zondag 28 maart 2021 konden onze kleutertjes al eens van de baltuin in Knack proeven. Dit viel bij vele spelertjes en hun ouders in de smaak! Daar zijn we uiteraard heel blij om. In mei willen we nogmaals een baltuinmoment aanbieden.

De eerstvolgende baltuin gaat door op zondag 9 mei 2021 in de sporthal van het VMS, Blekerijstraat 51 in Roeselare. We zullen opnieuw in bubbels werken om de groep te splitsen. De eerste bubbel speelt van 10u tot 10u45 en de tweede bubbel van 11u tot 11u45. Inschrijven kan via een mailtje naar hanne.descheemaeker@knackvolley.be met als onderwerp baltuin 9 mei bubbel 1 of bubbel 2 en dit graag voor donderdagavond 6 mei.

Wil je de volgende gegevens doorgeven, aub? De voornaam en familienaam van jullie zoontje en/of dochtertje en de geboortedatum. Een gsm-nummer van één of beide ouders is voldoende. Gelieve de voorkeur voor de eerste of tweede bubbel duidelijk door te geven. Ik probeer zoveel mogelijk rekening te houden met jullie keuze.

We vragen een kleine bijdrage van 2€ per baltuinmoment aan alle kindjes om de kosten van onze trainers en de huur van de zaal te drukken. Jullie mogen dit cash afgeven aan een trainer net voor de start van de training. Zelf kan ik er niet bij zijn omdat ik een cursus volg op dat moment.

Volgend seizoen zullen we vanaf eind augustus tot en met eind mei wekelijks een baltuinmoment aanbieden op woensdag van 16u30 tot 17u30 in het VMS. De eerste baltuin zal doorgaan op woensdag 25 augustus 2021.

Jullie zoontje kan lid worden van onze club, Knack Roeselare. De meisjes worden lid van de club Bevo Roeselare. Meisjes kunnen sinds dit seizoen ook bij ons trainen tot ze ongeveer 8 jaar zijn. Vanaf de volleytour gaan ze in Bevo Roeselare trainen, maar ze kunnen natuurlijk ook al onmiddellijk daar beginnen volleyballen. Voor meer info ivm de volleybalwerking voor de meisjes, nemen jullie contact op met Stefaan Taverne, de jeugdcoördinator, via stefaan.taverne@bevoroeselare.be.

Het lidgeld van de baltuin voor spelertjes van Knack voor volgend seizoen bedraagt €100. Jullie kunnen vanaf 1 juni inschrijven voor het komende seizoen dat eind augustus start. Na de storting van €100 op BE78 9501 6163 6586 is de inschrijving definitief. Nieuwe spelertjes kunnen telkens eerst drie keer komen trainen (volgend seizoen) vooraleer jullie beslissen om in te schrijven. Indien jullie meer info willen over onze jeugdwerking in Knack, mogen jullie mij steeds opbellen op 0486 36 06 93.

 

We wensen jullie veel plezier in de baltuin!

Sportieve groeten,  Hanne Descheemaeker

Jeugdcoördinator onderbouw Knack Roeselare

Hanne Descheemaeker 04/05/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.