Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Liga A competitiewedstrijden en halve finales Beker van België uitgesteld tot 15 december

Na de beslissing van de federale regering om geen publiek toe te laten bij indoor sportwedstrijden, heeft de Euromillions Volley League samen met de acht Liga A clubs beslist om de wedstrijden van de zesde speeldag tijdens het weekend van 4 en 5 december uit te stellen naar een later te bepalen datum.

Ook de wedstrijden van de halve finales van de Beker van België, gepland in het weekend van 11 en12 december worden verplaatst. De betrokken clubs zullen in onderling overleg nieuwe data zoeken voor de heen- en terugronde.

De Euromillions Volley League en de clubs zijn zich bewust van de ernst van de situatie veroorzaakt door het coronavirus. Tegelijkertijd is er bij de clubs weinig begrip voor het feit dat een sportwedstrijd op professioneel niveau niet als een indoorevenement met zittend publiek beschouwd wordt. Sinds het begin van de coronacrisis hebben alle clubs er alles aan gedaan om alle maatregelen – goede ventilatie, ingang enkel met CST en dragen van mondmasker – minutieus op te volgen. De inspanningen om de gezondheid van het publiek, de vrijwilligers, spelers en de staff voorop te stellen én de financiele schade voor de clubs te beperken, worden op die manier niet in rekening gebracht.

28/11/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.