Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Laat het feest beginnen

Dat de competitie voor uittredend titelhouder Knack Volley met een knaller van formaat start is werkelijk een understatement. Welke tegenstander kun je je beter wensen dan het nieuwe team van ons (ex-)boegbeeld Hendrik Tuerlinckx? The return of… niet the Jedi, noch the Pink Panther maar vanzelfsprekend van ‘den Straffen’.

Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een feest van te maken want ook jullie, supporters, kunnen opnieuw op jullie vertrouwde plaats in de Tomabelhal plaatsnemen, dankzij het Covid Safe Ticket. Knack Volley Roeselare (en we vermoeden ook Hendrik) rekent in elk geval op jullie massale aanwezigheid want het wordt een speciale avond waarbij de gepaste aandacht zal gaan naar huldiging en dankbaarheid voor de vele mooie voorbije jaren. En bovenal… verwittig het thuisfront dat het deze maal iets later wordt want zowel dadelijk na de wedstrijd als wat later op de avond wordt er voor enkele kippenvelmomenten gezorgd.

Maar we vergeten natuurlijk niet dat onze ex-kapitein deze keer aan de overkant van het net zal staan, op en top gemotiveerd, en dat hij zijn maats het wel ingepeperd zal hebben om punten mee te pakken uit Roeselare, liefst zoveel mogelijk. Aan Knack Volley om daar een stokje voor te steken.

In een niet onsuccesvolle reeks oefenwedstrijden kon headcoach Steven Vanmedegael, met de nodige voorzichtigheid en oog voor opbouw, iedereen aan bod laten komen. Het getuigt natuurlijk niet van rocket science (maar toch zetten we hier een disclaimer in) als we in de starting seven plaats voorzien voor Stijn D’Hulst, Pieter Coolman, Matthijs Verhanneman, Dennis Deroey, Rune Fasteland (of toch Arno Van De Velde?). Het blijft wel koffiedik kijken wie de tweede hoekaanvaller wordt, revelatie Märt Tammearu of (wellicht met een streepje voor) Mathijs Desmet. Michiel Ahyi lijkt door omstandigheden volop zijn kans te krijgen als hoofdaanvaller of zien we toch Filip Gavenda of waarom niet Stijn van Schie in die rol? Zoals het voorbije seizoen een luxeprobleem voor onze coach die met grote deskundigheid zijn pionnen wel tussen de lijnen zal plaatsen.

Laat het feest maar beginnen en proef zeker eens een Touché (maar hierover verneem je meer op donderdagavond in de vernieuwde VIP-ruimte).

En we waren het bijna zelfs vergeten!

  • De eerste 200 supporters in de Tomabelhal ontvangen een gratis Knack sjaal. Zo kunnen jullie onze boys nog beter aanmoedigen. De deuren gaan open vanaf 19u00.
  • En om dit nieuwe seizoen feestelijk te starten geniet je gedurende het happy hour in de Foyer (van 19u00 tot 20u00) van 1 drankje kopen = 1 drankje gratis.

Als dit geen twee goede redenen zijn om tijdig richting Tomabelhal af te zakken!

DeePee 21/10/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.