Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Koude rillingen en dankbaarheid

In het oefenduel tussen Lindemans Aalst en Greenyard Maaseik stond de wereld even stil voor alle aanwezigen in zaal Schotte. Zonder aanwijsbare reden zakte libero Martin Perin bij het begin van set twee in elkaar. Alleen al bij het lezen van de diverse verslaggeving krijgen we nog steeds koude rillingen.

Flashbacks naar eerdere gelijkaardige gebeurtenissen flitsen door het hoofd: we denken aan ex-voetballer Anthony Van Loo, Christian Eriksen die voor het oog van miljoenen TV-kijkers ook door het oog van de naald kroop, om uiteraard onze eigen Kristof Hoho niet te vergeten.

Inmiddels liet de 19-jarige libero zelf weten dat hij aan de beterhand is.

Knack Volley Roeselare wenst Martin een spoedig en volledig herstel toe.

Maar ook gevoelens van dankbaarheid zijn hier op zijn plaats en meer bepaald aan iedereen die meewerkte aan de levensreddende interventie. Of het nu mensen waren die dit beroepsmatig doen of als vrijwilliger. Het drukt ons andermaal met de neus op de feiten dat wellicht te weinigen de nodige kennis hebben om gepast te interveniëren. Het is echter nooit te laat om dit aan te leren. Er zijn in de buurt voor iedereen zeker en vast initiatieven die zorgen dat het voor het slachtoffer niet te laat is als je er zelf mee wordt geconfronteerd.

 

DeePee 02/10/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.