Jeugdnieuws

deel dit nieuwsbericht:

Knack Volley zomerstage 2022 onderbouw

Vorig jaar organiseerden we onze tweede zomerstage in Knack voor de onderbouw. Wegens het succes van de afgelopen jaren willen we deze stage de komende zomer heel graag opnieuw laten doorgaan. Enthousiaste volleyballertjes zijn heel erg welkom tijdens de week van maandag 11 tem vrijdag 15 juli. We bieden trainingen aan vanaf 9u en sluiten onze stage af rond 17u15. Er is elke dag opvang voorzien voor de training vanaf 8u30 en na de training tot 17u30. We trainen in de sporthal van de VMS met de jongsten en in de sporthal van het college met de andere groepen. In juni volgt de definitieve communicatie ivm de locatie.

We bieden naast baltraining ook omnisport en teambuildingsactiviteiten aan. Bij de U11 en U13 wordt er via video-analyse ook extra aandacht besteed aan de techniek van de spelers.

We ontbijten en eten ook ’s avonds thuis, maar ’s middags voorzien wij een belegd broodje en een drankje voor wie dat wenst. Je mag ook zelf een lunchpakket meebrengen. Iedereen krijgt een vieruurtje aangeboden van de club na de baltraining in de namiddag.

De kostprijs voor een Knack-speler voor deze stageweek bedraagt 140 zonder lunchpakket en €160 met lunchpakket inbegrepen. Voor een speler / speelster van een andere club kost de stage €160 zonder en  180 met lunchpakket

Gelieve bij inschrijving het inschrijvingsformulier ingevuld te bezorgen via mail op het volgende adres: hanne.descheemaeker@knackvolley.be voor 1 juni 2022.
Noteer als onderwerp van de mail aub ‘zomerstage onderbouw’. Jullie kunnen de inschrijving definitief maken door het bedrag over te schrijven voor 1 juni 2022 op het volgende rekeningnummer: BE78 9501 6163 6586. Gelieve als mededeling de voornaam en familienaam van de speler/speelster zomerstage onderbouw 2022 te vermelden.

We maken geen grote groepen en zullen de inschrijvingen afsluiten als de stage volzet is. Indien u nog vragen heeft, kan u ons steeds bereiken op 0486 36 06 93 (Hanne Descheemaeker – jeugdcoördinator) of 0472 34 23 89 (Johny Engels – clubsecretaris).

We kijken ernaar uit om er een mooie, sportieve stage en zomer van te maken samen!

We hopen dat jij er ook bij zal zijn!

Sportieve groeten

Hanne Descheemaeker en Johny Engels

Hanne Descheemaeker en Johny Engels 26/01/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.