Jeugdnieuws, Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Knack Volley zomerstage onderbouw

Vorig jaar organiseerden we onze eerste zomerstage in Knack voor de onderbouw. Wegens het grote succes van afgelopen jaar willen we deze de komende zomer heel graag opnieuw laten doorgaan. Onze jeugdige talenten zijn heel erg welkom tijdens de week van maandag 12 tem vrijdag 16 juli. We bieden trainingen aan vanaf 9u en sluiten onze stage af rond 17u15. Er is elke dag opvang voorzien vanaf 8u30 en tot 18u.

De U13-spelers trainen in het VTI in Roeselare. Voor de spelers van de U11, volleytour, start2volley en volleytuin gaat de stage door in het VMS.  We bieden naast baltraining ook omnisport en teambuildingsactiviteiten aan. Bij de U11 en U13 wordt er via video-analyse ook extra aandacht besteed aan de techniek van de spelers.

We ontbijten en eten ook ’s avonds thuis, maar ’s middags voorzien wij een belegd broodje en een drankje voor wie dat wenst. Iedereen krijgt een vieruurtje aangeboden van de club na de baltraining in de namiddag.

De kostprijs voor een Knack-speler voor deze stageweek bedraagt 140 zonder lunchpakket en €160 met lunchpakket inbegrepen. Voor een speler / speelster van een andere club kost de stage €160 zonder en  180 met lunchpakket.

Gelieve bij inschrijving het inschrijvingsformulier ingevuld te bezorgen via mail op het volgende adres: hanne.descheemaeker@knackvolley.be voor 1 mei 2021.
Jullie kunnen de inschrijving definitief maken door het bedrag over te schrijven op het volgende rekeningnummer: BE78 9501 6163 6586. Gelieve als mededeling de voornaam en familienaam van de speler/speelster te vermelden + zomerstage 2021. De inschrijving is pas definitief na betaling.

Vanaf 22 februari kunnen ook spelers van andere clubs inschrijven. We maken geen te grote groepen en zullen de inschrijvingen dus afsluiten als de stage volzet is.

Indien u nog vragen heeft, kan u ons steeds bereiken op 0486 36 06 93 (Hanne) of
0472 34 23 89 (Johny).

We kijken ernaar uit om er een mooie, sportieve week van te maken samen!

We hopen dat jij er bij zal zijn!

Sportieve groeten

Inschrijvingsformulier

Hanne Descheemaeker en Johny Engels 25/03/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.