Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Knack Volley viert 60 jaar

Lees hier het artikel op de redactie.be

Het organisatiecomité stelde zich de ambitieuze doelstelling om vijfhonderd deelnemers te mogen verwelkomen op de viering van 60 jaar Knack Volley. Dit aantal werd met brio gehaald waarbij bewezen wordt dat ook naast het veld de doelstellingen gehaald worden.

Presentatoren Bruno Lambert en Marc Willems namen de aanwezigen mee op een reis doorheen de rijke geschiedenis van het team dat in 1964 onder de naam ‘The Jets’ (refererend naar de gang uit West Side Story) zijn intrede deed. Heel wat ex-spelers waren aanwezig en kregen ook de micro onder de neus geduwd om één of andere leuke anekdote boven te halen. We waarderen in het bijzonder iedereen die ettelijke kilometers reed om erbij te zijn, zowel uit het verre Limburg en zeker Ron Zwerver, Albert Cristina en Martin Van der Horst die uit Nederland naar de Tomabelhal afzakten.

Mijnheer Rik De Nolf kreeg, als één van de stilste maar zonder twijfel belangrijkste supporters, een passende hulde met staande ovatie voor zijn rol doorheen de jaren.

De huidige kampioenenploeg genoot zijn eerbetoon onder luid applaus en de tonen van ‘we are the Champions’.

En vanaf heden prijken de shirts van Jacky Vermeulen, Walter Engelen en Dominique Baeyens naast dat van Hendrik Tuerlinckx in de galerij van de Knack-iconen.

We onthouden dat onze club brandend ambiteus blijft en aast op een zestiende EN zeventiende titel,.Steven Vanmedegael kreeg bij deze woorden vanzelfsprekend de volledige zaal achter zich.

De club houdt er aan iedereen (de Knack Volley Office en de vele vrijwilligers) die aan deze avond meewerkten te bedanken. In het bijzonder regisseur, conceptcreator en nog zoveel meer Stefaan Wybo, Nele Debusschere die als lid van de raad van bestuur de kar trok bij dit project, Bruno Lambert en Marc Willems voor hun interviews en creatieve input.

De foto’s van D’Nyserweg Photography, waarvan u hieronder een voorsmaakje ziet, komen snel op onze Flickr-pagina.

Over het boek ‘Knack Volley 60’ en de mogelijkheid om vooraf in te tekenen komen we later nog terug.


DeePee 01/05/2024

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.