Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Knack Volley Roeselare verlengt overeenkomst met Pieter Coolman

Middenman Pieter Coolman speelt ook volgend seizoen voor Knack Volley Roeselare. Dat wordt dan zijn tiende seizoen op rij in het blauw-witte Knack Volley-shirt. Als ‘authentieke’ middenman steekt hij hiermee Wouter Verhelst, die acht seizoenen voor Roeselare speelde, definitief voorbij. Pieter, geboren op 24 april 1989, kon zich vandaag wellicht geen mooier verjaardagscadeau wensen.

Pieter Coolman, één van de ‘golden boys’ van het eerste uur, werd dit seizoen herenigd met zijn maatje Stijn D’Hulst, zijn favoriete spelverdeler. En het moet gezegd, Pieter speelde één van zijn sterkste seizoenen bij Knack Volley. Hij werd hiervoor op de Volley Proms bekroond met de verkiezing tot Beste Middenman (op basis van de scoutingscijfers) van het voorbije seizoen. Een verademing voor Pieter na zijn moeilijke periode vorig seizoen waarin hij halfweg december kreeg af te rekenen met een hardnekkige blessure aan de rechterknie, zijn eerste langdurige blessure in zijn sportieve loopbaan.

In zijn negen voorbije seizoenen (sinds 2012-2013) verzamelde Pieter zes kampioenstitels, zeven bekerwinsten (met zes opeenvolgende) en vier supercups met Knack Volley. “En er is nog steeds plaats in mijn trofeeënkast”, liet hij onlangs nog weten.

eejo 24/04/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.