Nieuws

Pink Duck Race

deel dit nieuwsbericht:

Knack Volley Roeselare steunt actie rond borstkanker

Zaterdagavond werd er wegens de strikte maatregelen rond het corona-virus opnieuw geen publiek toegelaten op de tribunes van de Tomabelhal voor de competitiewedstrijd Knack Volley-Tectum Achel. Hun plaats werd ingenomen door duizenden kleine roze eendjes, Pink Ducks, het uitzichtbord van de actie Think Pink dat borstkanker onder de aandacht wil houden.

Maar liefst 1 op 8 vrouwen wordt getroffen door borstkanker. Het gevecht tegen deze ziekte is nog steeds volop aan de gang en verdient alle aandacht. De initiatiefnemers van de “Pink Duck Race” kregen de steun van Knack Volley Roeselare om hun evenement onder de aandacht van een breder publiek te brengen.

Iedereen kan Think Pink ondersteunen door voor 5 euro een roze eendje te adopteren. De eerste editie van de European Pink Duck Race vindt plaats op zondag 13 december op een geheime locatie. The live streaming van dit evenement kan gevolgd worden op de Think Pink Europe Facebook en YouTube page . Meer info over hoe de race juist in zijn werk gaat leest u op de officiële website van de Pink Duck Race:  www.pinkduckrace.com

eejo 25/11/2020

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.