Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Knack Volley Roeselare rekent op Erik Siksna als vervanger van Simon Plaskie

De aandachtige volleyballiefhebber had zijn naam mogelijks al opgepikt in het interview dat coach Steven Vanmedegael had bij Focus/WTV (bekijk dit interview via deze link, meer bepaald op minuut 3:40).

Dankzij een kort contact via Social Media konden we het volgende vernemen : “My parents both played volleyball. I started playing ice hockey and basketball from a young age, but then took up volleyball when I was 12 years old. A few years later, I made the full switch to volleyball and stuck with it ever since!”

Met de keuze voor de Belgische landskampioen gaat Erik Siksna volop voor een internationale carrière en hiermee treedt de drieëntwintigjarige hoekaanvaller uit Kingston (provincie Ontario) in de voetsporen van enkele illustere Canadese voorgangers. Knack Volley en zijn supporters mochten in de voorbije decennia al genieten van zijn landgenoten Russ Paddock (1994-1996), Paul Duerden (1997-1998), Steve Brinkman (2001-2002), Kris Brand (2007-2008), Mark Dodds (2009-2010), Brett Walsh (2018-2020) en Daniel Jansen Van Doorn (2019-2020).

Hij speelde voor het Nationale Team van Canada bij de U18, U21 en U23. Gedurende zijn vijf jaar bij Queen’s University won hij met zijn team diverse prijzen, ook individueel.

Erik is rechtshandig en rekent vooral op een sterke service en krachtige aanvallen. Met zijn agressieve spin serve positioneerde hij zich het voorbije seizoen als primus wat betreft de aces per set.

Met kapitein Matthijs Verhanneman, speler van het jaar Seppe Rotty en Jasper Wijkstra vormt Erik Siksna het kwartet hoekaanvallers dat Knack Volley in het komende seizoen naar nieuwe successen moet leiden.

Welcome Erik!

via deze link krijg je een interview van 55 minuten met Erik waarbij hij ingaat op zijn motivatie, zijn inzichten en inspiratie, zijn toekomst… Dit interview dateert van 24 januari 2024

DeePee 08/05/2024

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.