Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Knack Volley Roeselare kent zijn tegenstanders in de EuroMillions Cup 2022

Vorige week woensdag werd in het EuroVolley Center in Vilvoorde de loting gehouden voor de Beker van België ook EuroMillions Cup genoemd.
We starten in de 1/8 finale uit bij de winnaar van de 1/16 finale van één van deze vier mogelijke tegenstanders. Amigos Zoersel, Sparvoc Lanaken, Helios Zonhoven of… Knack Roeselare B!
Bij winst mag er in de eigen Tomabelhal aangetreden worden tegen Decospan Menen. De kwartfinales worden in één wedstrijd gespeeld.
Bij nieuwe winst wacht er in de halve finale naar alle waarschijnlijkheid een duel tegen de winnaar uit de wedstrijd Caruur Gent – Tectum Achel. De halve finales worden in een heen- en terugwedstrijd beslecht.
De andere kant van de tabel ziet er een beetje uit zoals tijdens het EK-voetbal. Als Lindemans Aalst en Greenyard Maaseik hun 1/8 finale winnen dan staat er een kwartfinale Aalst-Maaseik op het programma en die wordt zoals eerder gezegd in één wedstrijd betwist. De winnaar van deze kwartfinale zal het naar alle waarschijnlijkheid opnemen in de halve finale tegen BDO Haasrode-Leuven.
Kwartfinales worden gespeeld op 23,24 of 25 november. De heenwedstrijden van de halve finale worden gespeeld op 11 of 12 december en de terugwedstrijden op 22 of 23 december. De finale van de EuroMillions Cup wordt gespeeld in het Antwerpse sportpaleis op zondag 27 februari.

20/08/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.