Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Knack Volley Roeselare gaat door met Stijn D’Hulst tot en met 2024-2025

Of hij dit seizoen opnieuw ‘Speler van het Jaar’ wordt is momenteel nog niet bekend maar Knack Volley Roeselare is bijzonder verheugd om te melden dat met Stijn D’Hulst een nieuwe overeenkomst werd bereikt om nog drie seizoenen verder met elkaar in zee te gaan. Het contract loopt tot en met het seizoen 2024-2025.

Stijn D’Hulst vervoegde Knack Volley in het seizoen 2010-2011. Na een tussenstap in 2017-2018 bij Powervolleys Düren maakte hij twee seizoenen deel uit van de Italiaanse topclub Cucine Lube Civitanova. Aan de zijde van wereldtoppers Bruno Rezende, Osmany Juantorena, Yoandy Leal, Robertlandy Simon won hij niet alleen de Scudetto in 2019 maar eveneens de CEV Champions League en het FIVB Club World Championship.

Stijn keerde terug naar zijn heimat in het seizoen 2020-2021 en had een heel aanzienlijke bijdrage bij het behalen van de twaalfde titel van Knack Volley Roeselare. Het leverde hem oververdiend de trofee op van ‘Speler van het Jaar’. Een zevende maal de landstitel behalen in zijn negen seizoenen bij Knack Volley Roeselare is momenteel de grootste ambitie.

Met deze belangrijke contractverlenging bevestigt Knack Volley Roeselare zijn langetermijnstrategie en eveneens zijn sportieve ambities voor de komende jaren.

DeePee 22/04/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.