Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Knack Volley neemt een valse start in de competitie

De ene dag is de andere niet, de ene wedstrijd is de andere niet. Had Decospan Menen in de Liga cup geen verhaal tegen Knack Volley dan draaide het deze keer toch wat onverwacht anders uit.

Een enthousiast Menen verloor weliswaar na een gelijkmatig scoreverloop wel nog de eerste set  (25-20) maar bleek vervolgens telkens nipt sterker dan de thuisploeg (23-25, 22-25, 25-27). Marin Dukic kende een begenadigde dag waarbij bijna alles wat in zijn handen kwam als een ware Koning Midas in goud veranderde. Ook Eliot Devleesschhauwer kon weer op een prima partij terug kijken. Toch ging de titel van Star of the game niet naar de topscorer maar naar Seppe Van Hoyweghen die vanaf set twee Thiemen Ocket kwam aflossen aan de pass.

Foto D’Nyserweg Photography

Steven Vanmedegael deed nog geen beroep op Stijn D’Hulst en Seppe Rotty terwijl Pieter Coolman nog revalideert van zijn in China opgelopen blessure. Stijn en Pieter hadden, buiten het oog van het publiek, een uitgebreide babbel met Sammy Neyrinck van Sporza.

Ooit stoofden de buren ons, in eigen huis, een bekerpeer, Nu is de schade van beperkte aard onder de vorm van het verlies van drie punten.

https://sporza.be/nl/2023/10/14/menen-neemt-zoete-wraak-en-smeert-titelverdediger-roeselare-meteen-competitienederlaag-aan~1697318840963/

De wedstrijdstatistieken: BVL: Knack ROESELARE – Decospan Volley Team MENENstatistics.lottovolleyleague.be

Herbekijk de volledige wedstrijd.

Bekijk de highlights.

Foto’s

Nederlaag tegen de buren uit Menen komt hard aan bij Dennis Deroey en Knack Roeselare: “Gebrek aan energie en lef”

Jelle Sinnesael debuteert als assistent bij Menen met stuntzege in Roeselare: “Genieten maar voetjes op de grond houden”

Woensdag aanstaande komt Caruur Gent op bezoek en zal Knack Volley ongetwijfeld uit een ander vaatje tappen.

“Meteen wordt de volgende competitiematch – woensdag, alweer thuis tegen Caruur Gent – heel belangrijk”, besluit Dennis Deroey. “Een tweede thuisnederlaag mag gewoon niet, want dit zou allicht de slechtste competitiestart van Roeselare in eeuwen betekenen. Geen twee misstappen op rij is de boodschap die we ons de volgende dagen moeten inprenten. (Het Nieuwsblad – Ivan D’Hoop)

DeePee 15/10/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.