Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Knack Volley en Sander Depovere verlengen overeenkomst tot 2026

Knack Volley breekt de bestaande overeenkomst met spelverdeler Sander Depovere, die liep tot eind seizoen 2022-2023, open en verlengt deze met nog eens drie seizoenen. Knack Volley bevestigt hiermee zijn vertrouwen in Sander die het voorbije seizoen bewees een perfecte aanvulling te zijn van Stijn D’Hulst in de spelverdeling. Als ex-jeugdspeler treedt Sander hiermee verder in de voetsporen van Manu Callebert, negen seizoenen libero bij Knack Volley A (van 2004-2005 tot 2012- 2013).

Sander Depovere (°1995) begon op zesjarige leeftijd te volleyballen in de jeugdreeksen van Knack Roeselare. Op 14-jarige leeftijd stapte de talentvolle spelverdeler over naar de Topsportschool Volleybal in Vilvoorde, waar hij vier jaar verbleef, en er dagelijks trainde met onder andere Arno Van de Velde, Lowie Stuer, Thomas Konings en Lou Kindt, allen ex-Knack Volley-spelers. In die periode kreeg Sander al training van zijn huidige coach Steven Vanmedegael.

Na Vilvoorde ging het rechtstreeks richting Liga A bij Topvolley Antwerpen (2013-2016) en Prefaxis Menen (2016-2017) vooraleer Knack Volley (2017-2021) zijn jeugdproduct opnieuw binnenhaalde. Met succes want ondertussen verzamelde Sander viermaal bekerwinst (plus één met Antwerpen) en tweemaal winst in de Supercup in Roeselaarse loondienst. En het voorbije seizoen kwam daar de kers op de taart bij, een eerste landstitel met Knack Volley Roeselare.

Het is duidelijk, Knack Volley en Sander Depovere blijft een sterk ‘huwelijk’. Ooit gestart als ballenjongen op Schiervelde zouden we kunnen schrijven ‘from ball-boy to A-team’. Er is trouwens nog nieuws ten huize van Sander en partner Leen. Komende zomer wordt de familie uitgebreid met een eerste ‘volleybal’ telg. Of het een spelertje voor Knack Volley of een speelster voor Bevo Volley wordt, dat zal de toekomst uitwijzen.

Proficiat Sander. One team, one Family!

 

eejo 20/05/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.