Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Knack Roeselare verlengt overeenkomst met Matthijs Verhanneman

Het lopende volleybalseizoen 2020-2021 zit met de Champions Final 4 in een beslissende fase maar toch kijkt Knack Roeselare nu al uit naar de toekomst. Met receptie-hoekspeler Matthijs Verhanneman (°08.12.1988) werd deze voormiddag, in de hoofdzetel van hoofdsponsor Vivium in de aanwezigheid van Knack Volley voorzitter Francis De Nolf, en commercieel directeur van Vivium Marc Simons, een nieuwe overeenkomst afgesloten voor de duur van twee jaar. Dit betekent dat Matthijs in augustus zijn 14de en het jaar erop zijn 15de seizoen bij het Roeselaarse topteam start.

Matthijs is dan ook een clubspeler ‘pur sang’. Hij werd in het seizoen 2006-2007, net voor zijn achttiende verjaardag, binnengehaald bij Roeselare. Voordien speelde hij als jeugdspeler bij Menen en één seizoen bij PNV Waasland. Na vijf seizoenen in het blauw-witte shirt versierde Matthijs een transfer naar Italië. In Italië speelde hij twee seizoenen bij Trentino/Ravenna en Molfetta. In het seizoen 2013-2014 haalde Roeselare zijn talentvolle receptie-hoekspeler (1m98) terug naar Schiervelde. En met succes want in zijn voorbije dertien seizoenen bij Knack Roeselare verzamelde Matthijs zes kampioenstitels, zeven bekerwinsten en zes supercups. En het huidige seizoen is nog niet afgelopen. Daarnaast overschreed hij als eerste speler ooit bij Knack Roeselare de kaap van 100 Europese wedstrijden waarvan het leeuwendeel in de prestigieuze Champions League competitie.

Matthijs Verhanneman is al jaren een certitude binnen het team. Geliefd bij de eigen supporters, gevreesd door zijn tegenstanders. En op zijn volleybalkwaliteiten lijkt er geen sleet te komen, integendeel. Bij de laatst georganiseerde Volleyproms in 2019 werd hij nog verkozen tot “Speler van het Jaar”. Knack Roeselare is dan ook heel trots met de contractverlenging van Matthijs.

eejo - GG 24/03/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.