Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Knack Roeselare verlengt overeenkomst met Dennis Deroey

Voor de verlenging van de overeenkomst met Dennis Deroey heeft Knack Roeselare het einde van dit seizoen niet afgewacht. Dennis ondertekende vandaag een nieuw contract dat hem voor de volgende twee seizoenen aan Roeselare bindt.

Toen ‘golden boy’ Stijn Dejonckheere na het seizoen 2018-2019 als speler afscheid nam van volleybal op het hoogste niveau was Knack Roeselare er als de kippen bij om libero Dennis Deroey binnen te halen. Een beslissing die geen van beide zich nog maar één moment heeft beklaagd. De ervaren Dennis (°14.08.1987) had al een verleden van zestien jaar Liga A-volleybal, zowel als libero als receptie-hoek, bij Averbode, Puurs, Maaseik, Halen, Antwerpen, Aalst en tussendoor het Duitse Evivo Düren achter de rug.

Dennis Deroey kan heel tevreden terugblikken op zijn twee voorbije seizoenen in dienst van Knack Roeselare. Het leverde hem twee bekerwinsten en één supercup op. En momenteel aast hij samen met zijn teamgenoten bij Knack Roeselare nog op de trofee als landskampioen. Dennis schitterende in de voorbije Champions League-campagne waar hij op dit ogenblik eerste staat in de categorie Best Receiver (45% Perfect Receptions). En ook in de EuroMillions Volley League staat Dennis eerste in deze categorie met 66% reception-positivity. Knack Roeselare is dan ook heel trots om Dennis Deroey twee seizoenen verder aan boord te kunnen houden.

eejo 31/03/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.