Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Klaar voor woensdag

“Herken je de volgende situatie? Je bent een fietstocht aan het maken. De zon schijnt, er speelt een lichte bries door je haren, je snuift de lente op, je pedaaltred is heel soepel en je maalt de ene kilometer na de andere af aan een strak tempo. Niemand steekt je voorbij, integendeel, de weinige fietsers die je voor je ziet rijden haal je heel vlot in. Op die manier kan je nog ùren blijven fietsen. Maar dan opeens is er daar een hevige zijdelingse rukwind, totaal onverwachts, die je van je fiets blaast zodat je onzacht kennis maakt met het fietspad. Je bent geschrokken en betast je pijnlijke arm waarmee je je val hebt afgeweerd. Gelukkig is alles in orde. Je bent enkel wat verdwaasd. En dan sta je recht, kijkt even rond, je slaat het stof uit je kleren en je springt opnieuw op je fiets. Niks ergs gebeurd stel je jezelf gerust en hop, daar ben je opnieuw op weg. Naar het eindpunt dat je vooraf in gedachten had.”

Zo ook voor Knack Volley Roeselare. De 1-3 nederlaag in de eigen Tomabelhal kwam zaterdagavond hard aan. Dat valt niet te ontkennen. Maar als team mag je daar niet te lang bij stil staan. Wat voorbij is, is voorbij. De blik opnieuw op de toekomst richten, naar de wedstrijd van woensdagavond in Maaseik. Wat onze tegenstander lukte moet ons ook lukken, we gaan winnen in de Steengoed Arena. Zodat de bordjes op gelijke hoogte komen te hangen. Dàt is de West-Vlaamse spirit!

eejo 06/04/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.